Ledig i Allerød: Nu har jeg tilmeldt mig hos et vikarbureau Kolding.

Undertegnede har altså været jobsøgende i over 1 år, og det betyder, at jeg bliver nødt til at forsøge mig med noget nyt. Med det i tankerne har jeg meldt mig i vikarbureau Kolding. Jeg er færdiguddannet inden for arkitektur, men der er mange konkurrenter, og jeg har kun lidt relevant på CV’et. Så jobs via et vikarbureau er måske vejen til, at jeg kan få flere jobs på cv-et og endvidere opnår spændende opgaver at stå op til om morgenen. Selvfølgelig er det rart nok ikke at skulle op fra dynen på kolde morgene, men jeg savner faktisk at skulle ud og få arbejdet.

Min bedste veninde er registreret hos Vikarbureau Viborg, og hun har inden da været ansat gennem Vikarbureau Aalborg. Hun har har betroet mig, at hun især skulle hen på kontorer, når de ansatte var syge, skulle på ferie eller på barsel. Jeg synes, det kunne være tiltrækkende med et barselsvikariat, hvor jeg jo kan arbejde hos samme arbejdsplads i op mod et år.

Nu har jeg registreret mig, og så dukker alle overvejelserne op: Mon det er nok at tilknyttet ét vikarbureau. Hvor længe går der, inden at de ringer? Hvor mon jeg bliver sendt hen? Hvad kommer jeg til at tjene i timen? Og vil jeg holde af at være vikar?

Får jeg derimod flere korte ansættelser af fx et par ugers varighed er jeg lidt spændt på, hvordan jeg takler at være ukendt og komme ind uden forudgående kendskab til opgaverne. Jeg når vel kun lige at kende navnene på virksomhedens ansatte, før du slutter igen. På den anden side oplever jeg mange forskellige steder, og hvem ved … måske bliver de glade for mig et sted, så jeg ikke behøver at stoppe. Det ville da være sweet.