Lidt vedr. mandens virke indenfor udstødningsrør, rørbearbejdning, bukkeværktøj, profilvalsning og bukning af rør

Gad vide om jeg har nævnt min gemals arbejde? Han jobber med bukkeværktøj, profilvalsning {www.pipetek.dk/pipetek/profilvalsning.htm}, bukning af rør, rørbearbejdning {www.pipetek.dk/pipetek/roerbearbejdning.htm} og udstødningsrør {www.pipetek.dk/pipetek/udstoedningsroer.htm}. Hvad er det, funderer I garanteret. På den måde ville jeg garanteret have det, så fremt jeg ikke var gift med ham min mand og fik fortalt omkring rørbearbejdning, bukkeværktøj og profilvalsning ofte.

Rørbearbejdning, bukkeværktøj, profilvalsning og bukning af rør er f.eks sådan noget, der bliver anvendt til bilers udstødningsrør – eller større udstødningsrør på fabrik. Eller de dér lækre jævne rækværk, der er anvendt i indgangen ved mit forrige job. Manden min er inden for rørbearbejdning, bukning af rør og profilvalsning i både grafiske anlæg, hos fødevarevirksomheder og for en vindmølleproducent. Mega awesome, tænker jeg. Sådan noget med udstødningsrør, rørbearbejdning, bukkeværktøj, profilvalsning og bukning af rør ligger langt fra det job, jeg har. Kontrasten er stor.

Jeg tænker, det er skægt, at min mand og jeg deler så forskelligartede arbejdsinteresser som at købe kollektioner til butikken blandt Chanels seneste runway i kontrast til profilvalsning, rørbearbejdning og anvendelse af bukkeværktøj bukning af rør til de perfekte udstødningsrør

Hvad mon jeres mænd jobber med. Mon I og jeres partnere arbejder i rørindustrien eller måske arbejder med rørbearbejdning, bukning af rør, profilvalsning, bukkeværktøj og udstødningsrør.

Bukning af rør, udstødningsrør, rørbearbejdning, profilvalsning og bukkeværktøj blev hermed kommenteret for første – og sidste gang? her på min blog. Hermed forstår jer derude så en smule om min mands arbejde. Spørg endelig, hvis I gerne vil vide endnu mere angående profilvalsning, bukkeværktøj og rørbearbejdning, alternativt satser jeg på at tie stille fremover. Tøhø.