Lidt vedrørende grupperejser/busrejser/busudflugter med statsbanerne eller busstransport, en behagelig og rar koncertbus

Jeg kender en ven, der er chauffør for grupperejser - http://www.nyborg-rejser.dk/grupper/, og busudflugter hvor han kører koncertbus. Det var fra ham at jeg observere, at vi har mulighed for at økonomisere hvis vi arrangerer grupperejser med bustransport - http://www.nyborg-rejser.dk/bustransport/, , når jeg & vennerne gerne vil til en fælles koncert. Frem for at vi i gruppen må splitte os i biler med krav til parkeringsplads eller indkøbe kostbare pladser i toget, hvor vi desværre ikke kan få siddeplads i forlængelse af hinanden, så vælger vi idag fremover busudflugter/grupperejser med bustransport hvor vi sidder i en komfortabel koncertbus. De omtalte busrejser - http://www.nyborg-rejser.dk/om-nyborg-rejser/busrejser/, hvor vi kører i koncertbus holder direkte foran spillestedet og kører alle os koncertgæster hjem igen. Således kan vi undgå at tænke på taxa, hvordan vi finder hen til koncertstedet, eller hvad tid det sidste tog retur kører.

Vi holder af at tage til musikoplevelser i blandt min vennegruppe. Vi er tit en 10-12 kammerater, som foretrækker at følges ad til de samme arrangementer. De gange hvor vi er hele holdet afsted, så er busrejser/grupperejser med samlende bustransport/busudflugter i et styks koncertbus faktisk fantastisk. Mange af jer har sandsynligvis kørt med busrejser eller busudflugter mellem eksempelvis Aarhus og Hovedstaden. Men mange har nok ikke prøvet koncertbus, når de skal bruge bustransport til grupperejser.

Undertegnede kan klart anbefale billet på en koncertbus, i det tilfælde at du skulle have brug for busudflugter, bustransport eller grupperejser. Stemningen og tonen er så opløftet. Overvej at sidde ved siden af andre, som at der alle og enhver er på vej til samme musikoplevelse som du. På vej hjem med en koncertbus har alle omkring dig luftguitaret på de samme sangnumre. Så Har du absolut god stemning – også i det tilfælde at du er alene afsted på busudflugter. En koncertbus er mesterlig til grupperejser, idet I kan nemt sætte jer i samme del af bussen, hvis en del af jer ankommer i god tid til den bestilte bustransport.

Tjek linket ud, i det tilfælde at du planlægger grupperejser, busrejser eller behov for bustransport eller busudflugter med en rar og bekvem koncertbus.